inzicht in

jouw communicatie

inzicht

leer jezelf kennen via de
7Life communicatiescan

  • Wat zijn jouw communicatiebehoeften?
  • Welke verwachtingen heb je van anderen?
  • Waar liggen je drijfveren?
  • Hoe ga ik om met innerlijke conflicten?
  • Hoe ga ik om met verandering in mijn omgeving?

De inzichten die de 7Life communicatiescan helpen je om te worden wie je bent. Ze helpen je om jezelf te begrijpen, te accepteren en in je kracht te komen te staan. Tegelijkertijd draagt 7Life ook bij aan je communicatie met anderen. Wat hebben zij nodig? Hoe kun je je onderlinge verschillen overbruggen? Een 7Life communicatiescan is een investering in jezelf. Naast de uitslag van de scan krijg je een persoonlijke terugkoppeling (van 75 minuten). Zo kun je echt met de resultaten van de scan aan de slag. Ook voor je werkgever is de communicatiescan een handige tool. De scan geeft onder andere antwoord op de vraag wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten. Dat levert betere resultaten op op de werkvloer.

Tarieven

Wanneer je de scan bij mij afneemt betaal je nu € 185,- exclusief eventuele reiskosten (€ 0,21 per kilometer, vanaf 10 kilometer). Doe je de scan met je partner? Dan betaal je € 310, in plaats van € 370,-.

De terugkoppeling duurt dan een kwartier langer. Vervolggesprekken kosten € 70,- per uur.

Voorbeeldresultaat

In dit deel van mijn persoonlijke scan zie je dat de verbinder en zorger het hoogst scoren als het gaat om mijn communicatievoorkeuren. Dat ik enthousiast word van werkelijke verbinding is dus niet heel vreemd. De verbinder is enthousiast op zoek naar het contact met de ander en de groep, de zorger gaat op zoek naar het hart. Hoewel de pionier en strateeg net iets minder dominant aanwezig zijn, nemen ze nog steeds een belangrijke plek in. Ik draag dus graag bij aan vernieuwing en verandering. Altijd vanuit een duidelijke visie. Uiteraard is er over deze combinatie van stijlen nog veel meer te zeggen. Dat maakt dat er altijd ruimte is voor gesprek: hoe werkt het bij jou?

Kaartjes sturen

Amendijk 27
3829 DS HOOGLANDERVEEN

Contact maken