7Life bij Jan Willem 

Leer jezelf kennen via de 7Life communicatiescan

  • Waar ga jij van ‘aan’?
  • Wat zijn jouw verwachtingen en behoeften in communicatie?
  • Waar liggen je drijfveren?
  • Hoe ga ik om met innerlijke conflicten?
  • Hoe ga ik om met verandering in mijn omgeving?

Met de inzichten van de 7Life communicatiescan geef je betekenis aan jouw voorkeuren en behoeften in communicatie. 7Life geeft je woorden om te bespreken wat er voor jou van belang is in een relatie. Of dat nu met je partner is, je baas of je collega.

Op weg naar verbinding

Versterk je relaties

Door te ontdekken wat jouw stijlen zijn, versterk je allereerst de relatie met jezelf. Je snapt jezelf wat beter en kunt daardoor ook goed voor jezelf zorgen. Van daaruit kun je betekenisvolle verbinding aangaan met de mensen om je heen.

Bovendien helpen de zeven communicatiestijlen (pionier, doener, verbinder, zorger, strateeg, beheerder en doordenker) je ook meer zicht te krijgen op hoe communicatie voor een ander werkt. Want, geloof het of niet: wij verschillen. Wat heeft de ander nodig? En hoe kun je een taal spreken die zij verstaan op het moment dat het erop aankomt dat je elkaar daadwerkelijk begrijpt?

bestel je 7Life-communicatiescan

Een investering in je communicatie

Een 7Life communicatiescan is een investering in jezelf. Naast de uitslag van de scan krijg je een persoonlijke terugkoppeling (van 75 minuten). Met twee gesprekken extra haal je alles uit je scan.  Zo kun je echt met de resultaten van de scan aan de slag. Ook voor je werkgever is de communicatiescan een handige tool. De scan geeft onder andere antwoord op de vraag wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten. En dat levert natuurlijk betere resultaten op op de werkvloer.

De zeven stijlen van 7Life

Pionier

Verandering
Kracht
Ideeën

Doener

IJverig
Praktisch
Kwaliteit

Zorger

Warm
Passie
Uitreiken

Verbinder

Oplossing
Samen
Positief

 

Strateeg

Doelgericht
Overzicht
Excelleren

Beheerder

Balans
Investeren
Vindingrijk

Doordenker

Complex
Vredelievend
Onderzoekend

Een voorbeeld

In mijn persoonlijke scan zie je dat de zorger (98%) en verbinder (92%) het hoogst scoren als het gaat om mijn communicatievoorkeuren. Dat ik enthousiast word van werkelijke verbinding is dus niet heel vreemd. De verbinder is enthousiast op zoek naar het contact met de ander en de groep, de zorger gaat op zoek naar het hart. Hoewel de strateeg (75%) en pionier (61%) net iets minder dominant aanwezig zijn, nemen ze nog steeds een belangrijke plek in. Ik draag dus graag bij aan vernieuwing en verandering. Altijd vanuit een duidelijke visie. Uiteraard is er over deze combinatie van stijlen nog veel meer te zeggen. Dat maakt dat er altijd ruimte is voor gesprek: hoe werkt het bij jou?

Mijn profiel

  • Zorger
  • Verbinder
  • Strateeg
  • Pionier

Vraag jouw scan aan

Wanneer je de scan bij mij afneemt betaal je nu € 205,- exclusief eventuele reiskosten (€ 21 per kilometer). Doe je de scan met je partner?
Dan betaal je €365,– in plaats van €410-.

Meer uit je scan halen? Ga dan voor het pakket met 2 extra vervolggesprekken.

7Life bij Jan Willem 

De ervaring van Eelco


“Ondanks mijn aarzelingen bij persoonlijkheidstesten, maakte ik enkele jaren terug toch de 7Life communicatiescan. Nu pas ik de lessen eruit nog wekelijks toe. Met name de uitleg en de begeleiding door Jan Willem zorgden ervoor dat de uitkomsten toepasbaar werden in mijn leven.

Mijn eerste voorkeursstijl is de pionier. Toen ik in een periode dat ik worstelde met Jan Willem belde, gaf hij aan dat hij deze stijl niet meer hoorde in mijn manier van spreken. Dit terwijl ik in deze stijl juist zo heerlijk kan bewegen. In het gesprek met Jan Willem ontdekte ik dat de emoties van de zorger op dat moment eerst ruimte nodig hadden. Nadat deze de ruimte kregen, sprak Jan Willem de pionier in mij weer aan, doordat hij me confronteerde. Ik kwam daardoor opnieuw in mijn kracht te staan. Inmiddels kan ik dit soort principes ook zelf toepassen in mijn eigen leven.

Eelco Poelarends, Ede

Even meekijken

Heb je al een 7Life communicatiescan en wil je dat ik even met je meekijk?
Een uur per week ben ik beschikbaar voor gratis consultancy.

+31 6 129 78 631

hallo@janwillemjanse.nl