Identiteitsontwikkeling voor je bedrijf of kerk

Geef antwoord op de vraag: waarom bestaan wij?

Een goed fundament voor je organisatie of kerk is belangrijker dan ooit. Voor je het weet loop je mee met de waan van de dag en doe je alles wat je hand vindt om te doen. Maar past alles wel bij jou en je organisatie? Veranker je organisatie-identiteit en vind richting. 

Met behulp van goede vragen  kom je tot een heldere organisatie-identiteit die je helpt bij het maken van keuzes die passen bij de identiteit van je organisatie of kerk. In dit identiteitsdocument vind je antwoord op de volgende vragen:

 • Waar geloven we in?
  ideologie
 • Wat zien we en wat willen we zien?
  visie
 • Als dit is wat we zien, wat willen wij betekenen? Wat willen wij bijdragen?
  missie
 • Waarom kunnen we dat?
  unieke kracht
 • Hoe willen we werken?
  kernwaarden
 • Wanneer zijn we tevreden over onze bijdrage?
  ambities

Neem gerust contact met me op om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen: klik hier.

Jan Willem heeft ons geholpen om een identiteitsdocument te maken waarin het hart van Groot Nieuws Radio spreekt. Dit dient de komende jaren als basis voor al ons werk. Hij durft moeilijke vragen te stellen en uit te dagen. Om daarna de uitkomsten kort, bondig en vaak persoonlijk te verwoorden. Daarbij kijkt hij niet alleen naar het eindresultaat, maar heeft hij ook veel aandacht voor het proces. Ik beveel Jan Willem van harte aan als je met je organisatie-identiteit aan de slag wilt gaan.
Wilfred Hardeman

Directeur, Groot Nieuws Radio

Tof om met Jan Willem Janse na te denken over mijn missie, ambitie en dromen. Aan te raden voor zelfstandig ondernemers en organisaties!

Amanda Lock

Aanbiddingsleider/muzikant

Ook behoefte aan een stevig fundament voor je organisatie of kerk?