Als mens zijn we gemaakt om helemaal in contact te staan. Wanneer het ons lukt om werkelijke verbinding te maken, komen we tot bloei. We kunnen optimaal aan de slag met datgene wat in ons is: kwetsbare verlangens en kleine of grootse ideeën.

Toch is die werkelijke verbinding maar weinig vanzelfsprekend. Het kost ons moeite. Als communicatiecoach en -trainer/adviseur ga ik op zoek naar de kern en werk ik aan verbinding. Ik help datgene wat er in ons is tevoorschijn te komen. Of het nu gaat om jou als persoon, om je kerk, je buurt of je organisatie. 

Seminar 'Worden wie je werkelijk bent'

Worden wie je bent. Het klinkt vrij simpel. Maar dat valt soms vies tegen. Want ontdekken wie je werkelijk bent is soms behoorlijk ingewikkeld. Door onze omstandigheden, maar ook onze keuzes, verliezen we onze ware identiteit uit het oog. We vinden manieren om te overleven. Deze manieren helpen ons, maar kunnen ook in de weg staan om werkelijk tot leven te komen. Om te leven in werkelijke verbinding met God en anderen. Gelukkig hebben wij een betrokken God die ons wil leren om te worden hoe Hij ons heeft bedoeld.

Leer met de 7Life-scan je communicatiestijlen kennen én benutten om werkelijk verbinding te maken

Model voor identiteitsgedreven communicatie:

  • Wat zijn jouw communicatiebehoeften?
  • Wanneer ga je ‘aan’?
  • Welke verwachtingen heb je van anderen?
  • Hoe ga je om met (innerlijke) conflicten?
  • Wat zegt jouw alarmgedrag over wat je eigenlijk nodig hebt?

Kerken en organisaties verbinden vanuit één missie

Werkelijke verbinding is niet vanzelfsprekend. Ook in de kerk niet. Als relatiemanager Kerk & Media bij netwerkorganisatie MissieNederland hoop ik bij te dragen aan eenheid en impact. Want als kerk hebben we een gezamenlijke missie. Samen met een groot netwerk van kerken, organisaties en individuen helpen we de kerk missionair in beweging te brengen. Want: iedereen is bedoeld voor werkelijke verbinding, met God en met elkaar.

Kan ik jou helpen groeien in werkelijke verbinding?