werkelijke verbinding in de kerk

ik kom graag spreken

spreek

binnenkort vind je hier meer topics

Seminar over het ontwikkelen van je identiteit: Worden wie je bent

seminar over het ontwikkelen
van je identiteit

Worden wie je bent. Het klinkt vrij simpel. Maar dat valt soms vies tegen. Want ontdekken wie je werkelijk bent is soms behoorlijk ingewikkeld. Door onze omstandigheden, maar ook onze keuzes, verliezen we onze ware identiteit uit het oog. We vinden manieren om te overleven. Deze manieren helpen ons, maar kunnen ook in de weg staan om werkelijk tot leven te komen. Gelukkig hebben wij een betrokken God die ons wil helpen ontwikkelen, om te worden wie we werkelijk zijn.

In deze seminar leg ik op beeldende wijze uit hoe Jezus een antwoord biedt op ons ingewikkelde bestaan. Hoe helpt Hij ons om opnieuw te ontwikkelen? Aan bod komen onder andere psychopastorale principes als vergeving, verantwoordelijkheid nemen, hechting en grenzen.

Projectdetails

Eerste editie: New Wine 2015
Duur: 60 minuten – 75 minuten
Doelgroep:
(jong)volwassenen
Ondersteund door: video, praktische voorbeelden, bijbelteksten

Wil je me lijmen?

We hebben allemaal behoefte aan liefde. En tegelijkertijd duwen we liefde weg. We zijn gebroken en bang om (opnieuw) gekwetst te worden. Maaike Ouboter laat in de tekst en videoclip van haar nummer ‘Lijmen’ prachtig zien hoe onze overlevingsmechanismen werken.

Wie ben ik?

Als we naar onszelf kijken, wie zien we dan? Zien we dan onze manieren van overleven? Bepalen die manieren wie we zijn? Of zien we dat wat daaronder zit? Onze werkelijke verlangens en behoeften?

Samen met jouw groep ontdekken wat Jezus te betekenen heeft voor onze ont-wikkeling?

Kaartjes sturen

Amendijk 27
3829 DS HOOGLANDERVEEN

Contact maken