Werken aan werkelijke verbinding

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Werkelijke verbinding is niet vanzelfsprekend. Het woord zegt het eigenlijk al: er moet aan gewerkt worden. En dat doe ik graag. Aan de hand van een aantal thema’s leg ik je uit wat ik voor je kan betekenen.

 

  • Inspiratie voor verbinding
    Het thema werkelijke verbinding heeft mijn hart, en daarom inspireer ik je graag met alles wat raakt aan dit onderwerp. Met preken, lezingen, workshops, blogs en facebookposts.
  • Je identiteit ontdekken
    Om werkelijke verbinding te maken is het nodig dat je weet wie je echt bent. Naast dat ik mensen breed wil inspireren en onderwijzen over dit onderwerp (zie hierboven), kan ik je soms ook gewoon even op weg helpen in een consult. Zonder dat daaraan direct een lang coachingstraject is vastgekoppeld. Meestal komen we in een gesprek dan snel tot de kern, waardoor je een concrete stap verder komt in het worden wie je werkelijk bent. Klik hier om contact met me op te nemen.
  • Groeien in communicatie
    Het doel van communicatie is verbinding. Maar ieder heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren in communicatie. Wat heb jij nodig om verbinding te ervaren? Hoe zit dat bij de ander? Hoe kom je van onbegrip over het gedrag van de ander naar waardering van wie de ander is? Aan de hand van de 7Life communicatiescan help ik jou om je communicatiestijlen en die van de ander beter te leren begrijpen.
cv

Bekijk mijn LinkedIn-profiel om inzicht te krijgen in wat ik tot nu toe heb gedaan. 

Sluit jouw vraag niet aan op één van deze onderwerpen? Laten we het even bespreken!