lezen en luisteren voor

werkelijke verbinding

inspireer

Lekkere Spotify-lijsten

Misschien hou je gewoon van goede muziek. Dat doe ik ook. Maar muziek is meer. Het helpt mij om in verbinding te komen met wat er leeft in mijn hart. Soms helpt het om stil te worden of juist lekker mijn energie te uiten. Het helpt me bovendien om in verbinding te komen met Gods Geest. Om me bij al die dingen te helpen stel ik heerlijke Spotify-lijsten samen. En die vind ik te mooi om niet te delen! Klik op de afbeelding om de betreffende playlist te openen en klik op volgen/liken. 

30

The Connected Life:
mijn favoriete podcast

Hoe doe je dat eigenlijk: leven? Hoe blijf je in verbinding te midden van zowel de schoonheid als puinhoop van het leven? Mijn manier van leren is: afkijken bij hoe anderen dat doen. In de podcast The Connected Life delen Justin & Abi Stumvoll kwetsbaar hun leven. Zonder dingen te zwaar te maken, delen ze praktische wijsheid om je te helpen op een pad richting verbinding met jezelf, de ander, God en de wereld die aan je voeten ligt.  Justin & Abi zijn verrassend eerlijk. Ze draaien nergens om heen, laten je lachen, helpen je om je angst onder ogen te zien, en inspireren je om jezelf en anderen lief te hebben. Ik weet in ieder geval dat ze dat effect op mij hebben!

 

verder de diepte in

Heb de hamsteraar lief

Heb de hamsteraar lief

De preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leiden tot ‘on-Nederlandse’ situaties in de supermarkt. Schappen met toiletpapier en paracetamol worden leeggeroofd. Medewerkers van supermarkten worden onheus bejegend. Mensen laten gedrag zien dat ze waarschijnlijk ook niet van zichzelf gewend zijn. En we reageren erop met… oordeel, spot en afwijzing. Maar wat heeft de hamsteraar werkelijk nodig?

Waar een lamp aangaat, kan de duisternis niet toenemen

Waar een lamp aangaat, kan de duisternis niet toenemen

RTL Boulevard en Shownieuws die aandacht besteden aan de laatste uren van Jezus. Lauren Daigle die haar getuigenis mag zingen bij Ellen Degeneres en The Tonight Show. Misschien zeggen deze namen je niets, maar er lijkt meer ruimte te komen voor het christelijk geloof in het publieke domein.

meer inspiratie

In gesprek over jouw communicatiestijlen

Ontdek 7life

Scroll door de tijdlijn met
sterke quotes

Ga naar facebook

Beginnerscursus voor ceremoniemeesters

ik heb wel wat ervaring

Lekker bingen
op YouTube

handige lijstjes

Ik vind het ook tof om te spreken over eenheid en relaties, bijvoorbeeld bij jou in de kerk

boek me

Kaartjes sturen

Amendijk 27
3829 DS HOOGLANDERVEEN

Contact maken